Profil

A rejoint le : 28 oct. 2022

À propos


we are blox


MKR

Ethereum

Ethereum

Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.

iPhone

Super snel kopen en verkopen

SushiSwap

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

Werkt prima

ALGO

Vertrouwd door 500.000+ gebruikers

Kusama

DOT

AAVE

XRP

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

Handelskosten

BADGER

Litebit: 1.18%+ transactiekosten

Stellar

Injective Protocol

- Vanaf nu is het mogelijk om tot 10 verschillende coins te staken!- Je leest nu het laatste crypto nieuws in de BLOX app- We hebben meer informatie over coins toegevoegd- Het is nu mogelijk om prijs alerts in te stellen voor je favoriete coins- Bugfixes en prestatieverbeteringen

AVAX

Voor Apple of Android

GRT

Basic Attention Token

Origin Protocol

ATOM

Ripple

ETH

Hoe de app werktAanbod aan coinsTarieven en limietenEn nog veel meer!

Stellar

Monero

Nederlandstalige klantenserviceOndersteuning voor iDEAL en creditcardDirecte opname naar je bankrekeningBetrouwbare reputatie & positieve recensiesGevestigd in de Europese Unie (EU)Geschikt voor beginnende tradersTen minste 2 jaar actief op de markt

Chainlink

Terra

Livepeer

App-support

Loopring

OCEAN

OGN

Bitcoin Cash

INJ

Tezos

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

Solana

KNC

Welkomstbonus: Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Fantom

Ethereum Classic

Nu kan je aan de slag! Klik op de knop helemaal linksonder en kies je favoriete cryptocurrency. Of spreid je kansen en kies voor meerdere cryptocurrency’s. Die keuze mag je helemaal zelf maken ;)

ALGO

Uniswap

Bedrijfsgegevens

Coins worden veilig offline beheerd

Android

CryptoTips.eu

Dash

Wat zijn de transactiekosten in de BLOX-app?De transactiekosten (fee) in de app zijn 1% per order. Bij iedere transactie krijg je exact te zien hoeveel je betaalt. Bekijk ook het kostenoverzicht. Hoeveel coins biedt BLOX aan?In de BLOX-app kun je 31 verschillende coins, tokens en cryptocurrency’s verhandelen! Zoals bitcoin (BTC), Chainlink (LINK) en Polkadot (DOT). Bekijk ook het volledige aanbod aan coins. Is de BLOX-app veilig?Ja – jouw coins worden veilig opgeslagen in je eigen BLOX-kluis. Het bedrijf maakt gebruik van zogeheten cold storage. Dit betekent dat een groot deel van de coins ‘offline’ worden bewaard. Super veilig dus! Is de BLOX-app betrouwbaar?Jazeker! De BLOX-app is van het Nederlandse bitcoinbedrijf BTC Direct en staat in het register van De Nederlandsche Bank (DNB).

BNT

LRC

KNC

Lisk

Perpetual Protocol

FLOW

KSM

Net als je OV-chipkaart kan je BLOX opwaarderen. Maar in tegenstelling tot de NS hoef je bij BLOX nooit te wachten. Wel zo fijn als je trein weer eens vertraging heeft.

7 feb. 2022 — Bitcoin binnen 1 minuut met BLOX! Ontdek BLOX! Traden in cryptocurrency, maar dan zonder wallet. Het enige wat je nodig hebt? Dat is je telefoon

Binance Coin

FTT

KSM

Open je camera-app op je telefoon en richt op onderstaande QR-code.

Ankr

VET

Ox

Dogecoin

4. BLOX Crypto en Bitcoin Trading – Apps op Google Play

Synthetix

Kinderlijk eenvoudig

Je hebt vast wel de reclame op televisie gezien van de Weareblox app. De ontwikkelaar van BLOX, de crypto broker BTC Direct, heeft namelijk flink geadverteerd op de televisie. De BLOX app moet het mogelijk maken om eenvoudig te investeren in cryptocurrency. De nadruk ligt vooral op eenvoud. Het moet zelfs voor mensen die niet bekend zijn met de digitale wereld mogelijk worden om te investeren in crypto.

STORJ

Perpetual Protocol

Bitcoin

Perpetual Protocol

Nano

QTUM

Actueel crypto nieuws

Injective Protocol

SRM

Kusama

BCH